Ecuador, dag 11

Het regent en we zijn beide erg moe vanwege onze slechte nachtrust. Vandaar dat we de geplande excursie (2 uur paardrijden) maar laten schieten.


Untitled photo

In plaats daarvan hebben we lekker uitgeslapen, rustig ontbeten en wat inkopen gedaan.

Daarna hebben we onze tassen ingepakt en zijn naar het busstation gelopen. Om twintig voor twaalf vertrokken we met de bus naar Riobamba.

Daar kwamen we om twintig voor drie aan en namen een taxi naar het hotel.

Volgens Andean Travel Company (ATC) zouden de treinkaartjes klaarliggen in het hotel, maar uiteraard wist de hoteleigenaar daar niets van.


Maar na een paar telefoontjes met ATC werd duidelijk dat de kaartjes voor ons geregeld zouden worden door een spoorwegmedewerker op het station (meneer Lopez). Dus dan maar naar het station (2 minuten van het hotel af.)

Meneer Lopez kon ons inderdaad helpen, hij zou de kaartjes voor ons kopen en hij zou ons ook helpen om op de trein te komen morgen. We konden om zes uur ‘s avonds de kaartjes komen halen.

En inderdaad om zes uur stond meneer Lopez al klaar met onze tickets, zeer netjes, want er stond een enorme rij wachtenden voor het loket, en het aantal plaatsen op de trein is beperkt. We zijn vroeg gaan slapen want de volgende dag zouden we zeer vroeg moeten opstaan.


vorige

volgende


Untitled photo
Powered by SmugMug Owner Log In